O nama

Tvornica stočne hrane d.d hrvatska je tvrtka za proizvodnju hrane za životinje. Smještena je u Čakovcu, a svoj rad započela je 1971. godine kao organizacijska jedinica u sastavu tadašnjih „Čakovečkih mlinova“. 1990. godine TSH postaje samostalna tvrtka, a 1992. godine transformira se u dioničko društvo.

Gdje smo danas?

Danas, nakon više od 45 godina rada i prisutnosti na tržištu širom cijele Hrvatske i inozemstva ponosni smo na svoju reputaciju pouzdanog proizvođača i i dobavljača. TSH svoje proizvode plasira putem vlastitih veleprodaja i maloprodajnih predstavništava te putem razgranate mreže distributera.

Naši inovativni, kvalitetni i pouzdani proizvodi, široka proizvodna paleta kao i osobni pristup svakom klijentu omogućuju nam da budemo jedan od vodećih proizvođača krmnih smjesa u Republici Hrvatskoj, ali i prepoznatljivi na drugim tržištima.

Iz doista široke proizvodne palete izdvajamo kompletne programe potpunih, dopunskih krmnih smjesa i mineralnih mješavina za perad, svinje, goveda, ovce, koze kao i za druge životinje (npr. za kuniće, fazane, trčke, činčile, nojevi...).

Kvaliteta i usmjerenost na klijenta

Svjesni važnosti kvalitete proizvoda i usluga, vodimo stalnu brigu o zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti naših proizvoda, brigu o poštivanju zakona i drugih propisa, standarda, normi i tehničkih zahtjeva (integrirani sustav kvalitete ISO 9001 i zdravstvene ispravnosti HACCP).

TSH, osim proizvodnih pogona u Čakovcu, u svom sastavu ima i organizacijske jedinice na drugim lokacijama i u komplementarnim djelatnostima, kao što su Građevinsko-vrtni centar „GRAMA“ sa pripadajućim poljoapotekama (Nedelišće, Mursko Središće, Domašinec, Donji Kraljevec i Kotoriba), Farmu junadi u Tremi, Farmu svinja u Belici te silos i sušare u Donjem Kraljevcu i Kotoribi.

Usmjerenost na klijenta i njegovo zadovoljstvo krajnjim proizvodom odnosno, uslugom, brzina i kompletnost isporuke te usluge, najvažnije su vrijednosti prema kojima mjerimo i određujemo svoju ukupnu uspješnost u području proizvodnje i prodaje hrane za životinje te pružanju usluga. U svrhu tih ciljeva obavezali smo se stalno poboljšavati i proširivati kvalitetu proizvoda, usluga i poslovnih procesa.

JAVITE NAM SE

Naši stručnjaci stoje Vam na rasploaganju!

NA VRH